Pengen yang kenyang, sehat, ekonomis, dan ada rasa nostalgia di dalam nya ? - Soto Po solusi mantap -
Kunjungi qta yu :
☆Pusat : Jalan Rama No. 14 Buka setiap hari (07.30-19.00) ♡Delivery : via Gofood Soto Po
Telepon : 0226013621

Cabang : •The kiosk ciwalk
•The kiosk setiabudhi
•Dusun bambu pasar khatulistiwa
♡New PROMO : Yogya Junction Lembang .
.
.
#sotopo #nasisoto #sotomie #bukapuasa #sahur #takjil #ramadhan #ramadan #bulansuci #berkah #puasa #menubukapuasa #kulinerbandung #makanmalam #dinner #like4like #likes4likes #follow4follow #nasiputih #rice #esshanghai #escingcau #otakotakgoreng #otakotakgorengpo #sotolegendaris #kulinerlegendaris #kulinerbdg #bandungresto #worth2visit #bandungfoodies

بارك اللهم في حياتهما # في اولهما و اخرهما

لمشكور همبا وزكية النساء # نرجو به ياالله بالاجابة

Berkahilah Allah hidup keduanya # hidup keduanya juga akhiratnya

kang masykur hamba dan zakiyyatunnisa # harap do'a kami Allah kabulkanlah

اللهم اجعل ساكنة في العائلة # مملوءة بالرحمة والمودة

Ya Allah tentramkanlah keluarganya # dipenuhi kasih sayang serta cinta

الف بينهما ياالله ربنا # كبين ادم والسيدة هوى

وبين يوسف مع زليخى # سيدي احمد خديجة الكبرى

آمين آمين ياالله رب العالمين # آمين ياالله يامجيب السائلين.

Kendal, 21 Juli 2017
_______________________
.................................................... #sholawat #hadroh #ababil #ababilgram #banjari #santri #santrikeren #sedulursantri #santriindonesia #santriputrihits #ngaji #pasan #alluqmaniyyah #pplqjogja #yogyakarta #ramadhan #ramadan #1438h @alluqmaniyyah @azkiyya_moment @anasfahrudin
#sholawat #banjarinfo #banjari #sholawatalbanjari #terbangjepara
#rebana #darbuka #rebanajepara #jepara #jualrebanajepara
#hadroh#musikislami
#pplq #pplqjogja #pplqjogjakarta

Hari ni Ainin nak offer dropship percuma 😍 . Jarang tau Ainin nak open dropship secara percuma ni. Selalu yuran RM30.

Pendaftaran PERCUMA hanya untuk 5 orang sahaja . Cukup kuota Ainin close .
Lepas ni kalau nak join jugak kena bayarlah RM30 😄 Kalau nak percuma lagi tunggu sampai seru 😂

Nak ? FREE je
Direct whatsapp 01112177451(Ainin)

#bajuraya2017
#terbaik
#syukuralhamdulillah
#scarves
#wideshawl
#instantshawl
#instafamous
#hijabmurah
#syukurselalu
#hijabers
#hijabshop
#shawlmalaysia
#ramadhan
#hijabcantik
#hijabstore
#ootdhijab
#ootdmalaysia
#muslimahfashion
#muslimahstyle
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#heroseorangcinderella
#power
#ootd
#fashionista
#style
#muslimah
#hijabista
#modest
#teamaisyaliyana

Hari ni Ainin nak offer dropship percuma 😍 . Jarang tau Ainin nak open dropship secara percuma ni. Selalu yuran RM30.

Pendaftaran PERCUMA hanya untuk 5 orang sahaja . Cukup kuota Ainin close .
Lepas ni kalau nak join jugak kena bayarlah RM30 😄 Kalau nak percuma lagi tunggu sampai seru 😂

Nak ? FREE je
Direct whatsapp 01112177451(Ainin)

#bajuraya2017
#terbaik
#syukuralhamdulillah
#scarves
#wideshawl
#instantshawl
#instafamous
#hijabmurah
#syukurselalu
#hijabers
#hijabshop
#shawlmalaysia
#ramadhan
#hijabcantik
#hijabstore
#ootdhijab
#ootdmalaysia
#muslimahfashion
#muslimahstyle
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#heroseorangcinderella
#power
#ootd
#fashionista
#style
#muslimah
#hijabista
#modest
#teamaisyaliyana

Hari ni Ainin nak offer dropship percuma 😍 . Jarang tau Ainin nak open dropship secara percuma ni. Selalu yuran RM30.

Pendaftaran PERCUMA hanya untuk 5 orang sahaja . Cukup kuota Ainin close .
Lepas ni kalau nak join jugak kena bayarlah RM30 😄 Kalau nak percuma lagi tunggu sampai seru 😂

Nak ? FREE je
Direct whatsapp 01112177451(Ainin)

#bajuraya2017
#terbaik
#syukuralhamdulillah
#scarves
#wideshawl
#instantshawl
#instafamous
#hijabmurah
#syukurselalu
#hijabers
#hijabshop
#shawlmalaysia
#ramadhan
#hijabcantik
#hijabstore
#ootdhijab
#ootdmalaysia
#muslimahfashion
#muslimahstyle
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#heroseorangcinderella
#power
#ootd
#fashionista
#style
#muslimah
#hijabista
#modest
#teamaisyaliyana

A feedback from our satisfied customer from sarawak.. thank you yati for your support 😍#feedback .
Buy 2 bottles for RM145
Normal price RM79.90 each
Long lasting perfumes and mesra solat
For more details/enquiries call or whatsapp us at 01126245967/0182614174

#perfumebyayriana #perfume #ayrianaperfume #evebyayriana #juliettebyayriana #minyakwangi #malaysian #stokis #agenperfume #stokisperfume #stokisperfumeayriana #ramadhan #promoramadhan #kakna #kakla #wangi #wangian #harum #haruman #hargalokal #moodrepublik #swag #kl #seluruhmalaysia #sajajual #sayajualperfume #hariraya #hariraya2017

BIBIR KERING

selain kulit tubuh yg kering karena dehidrasi saat berpuasa.
bibir kering dan pecah2 pun selalu jadi problem yg dialami saat menjalankan ibadah puasa.

ini karena bibir tidak memiliki kelenjar minyak sehingga mudah sekali kering, ditambah cairan masuk pun kurang.

Penampilan jadi ENGGAK banget kan ya, pas keluar atau depan suami, ini bibir kering, mengelupas jg.

Biar bibir nya makin cantik, makin sehat di saat berpuasa.
Pake in ROYAL JELLY LUXURY LIPSTICK aja.
Kandungan ROYAL JELLY dan VITAMIN E nya membantu melembapkan dan melembutkan bibir teman2, dan pasti nya Teman2 pun tampil cantik.

bye2 deh bibir kering mengelupas.

ROYAL JELLY LUXURY LIPSTICK
ini tersedia 5 pilihan warna yg cantik.
- Roses Nouveau
- Luxe Apricot
- Coral Chic.
- Regal Red
- Parisian Pink

MILIKI SEGERA yaa langsung chat nuy

Konsultasi / order / join tim jafra.
Klik sini ya >>>> https://goo.gl/XGaJsD

Pin bbm : D29243C0
whatsapp : 082219138524
Instagram @nzs.id @jafrasumedang .
.

#sumedang #joinjafrasumedang #jafrasumedang #memberjafrasumedang #jafra #kenapajafra #inimahsumedang #mudmask #jaframajalaya #jafracianjur #nzsid #joinjafra #instagood #instalilke #instadaily #kulitkering #bibirkering #saum #puasa #ramadhan #royaljelly #lipstik #lipstick #girl #royaljellyluxurylipstick #Lipstickmatte #jafratanjungsari #jafrajatinangor

Assalamualaikum Warahmatullah Wabarakaatuh
Sahabat Setia Mabruro (:
.
Segera kunjungi Stand Pameran Mabruro di City Of Tomorrow Mall Surabaya mulai tgl 19-23 Juli 2017
.
Serta jangan lewatkan DISKON khusus selama berada di Pameran Umroh & Haji di City Of Tomorrow Mall Surabaya (:
.
Yuk segera daftarkan diri, keluarga & kerabat untuk beribadah ke tanah suci Umroh & Haji bersama Mabruro Tour & Travel
.
Dapatkan juga info paket lainnya dg mengunjungi Kantor Pusat dan Kantor Cabang kami
.
Mabruro Tour & Travel ; Termurah - Terjangkau - Terpercaya (:
.
Contact Person :
PT. Mabruro Umroh & Haji Khusus
Puri Surya Jaya B2/19 Gedangan - Sidoarjo
081-2222-47-169 (📲 Whats App)
082140808901 | 08121676741
031-8911923 | 031-8915569
www.mabruro.co.id | info@mabruro.co.id
.
#tour #tourtravel #umroh #haji #umrohplus #promo #hajiplus #haji #mabruro #mabrurotour #promo #indonesia #syawal #puasa #ramadhan #cito #pameran #pameranumroh #mall #promoturkey

BIBIR KERING

selain kulit tubuh yg kering karena dehidrasi saat berpuasa.
bibir kering dan pecah2 pun selalu jadi problem yg dialami saat menjalankan ibadah puasa.

ini karena bibir tidak memiliki kelenjar minyak sehingga mudah sekali kering, ditambah cairan masuk pun kurang.

Penampilan jadi ENGGAK banget kan ya, pas keluar atau depan suami, ini bibir kering, mengelupas jg.

Biar bibir nya makin cantik, makin sehat di saat berpuasa.
Pake in ROYAL JELLY LUXURY LIPSTICK aja.
Kandungan ROYAL JELLY dan VITAMIN E nya membantu melembapkan dan melembutkan bibir teman2, dan pasti nya Teman2 pun tampil cantik.

bye2 deh bibir kering mengelupas.

ROYAL JELLY LUXURY LIPSTICK
ini tersedia 5 pilihan warna yg cantik.
- Roses Nouveau
- Luxe Apricot
- Coral Chic.
- Regal Red
- Parisian Pink

MILIKI SEGERA yaa langsung chat nuy

Konsultasi / order / join tim jafra.
Klik sini ya >>>> https://goo.gl/XGaJsD

Pin bbm : D29243C0
whatsapp : 082219138524
Instagram @nzs.id @jafrasumedang .
.

#sumedang #joinjafrasumedang #jafrasumedang #memberjafrasumedang #jafra #kenapajafra #inimahsumedang #mudmask #jaframajalaya #jafracianjur #nzsid #joinjafra #instagood #instalilke #instadaily #kulitkering #bibirkering #saum #puasa #ramadhan #royaljelly #lipstik #lipstick #girl #royaljellyluxurylipstick #Lipstickmatte #jafratanjungsari #jafrajatinangor

BIBIR KERING

selain kulit tubuh yg kering karena dehidrasi saat berpuasa.
bibir kering dan pecah2 pun selalu jadi problem yg dialami saat menjalankan ibadah puasa.

ini karena bibir tidak memiliki kelenjar minyak sehingga mudah sekali kering, ditambah cairan masuk pun kurang.

Penampilan jadi ENGGAK banget kan ya, pas keluar atau depan suami, ini bibir kering, mengelupas jg.

Biar bibir nya makin cantik, makin sehat di saat berpuasa.
Pake in ROYAL JELLY LUXURY LIPSTICK aja.
Kandungan ROYAL JELLY dan VITAMIN E nya membantu melembapkan dan melembutkan bibir teman2, dan pasti nya Teman2 pun tampil cantik.

bye2 deh bibir kering mengelupas.

ROYAL JELLY LUXURY LIPSTICK
ini tersedia 5 pilihan warna yg cantik.
- Roses Nouveau
- Luxe Apricot
- Coral Chic.
- Regal Red
- Parisian Pink

MILIKI SEGERA yaa langsung chat nuy

Konsultasi / order / join tim jafra.
Klik sini ya >>>> https://goo.gl/XGaJsD

Pin bbm : D29243C0
whatsapp : 082219138524
Instagram @nzs.id @jafrasumedang .
.

#sumedang #joinjafrasumedang #jafrasumedang #memberjafrasumedang #jafra #kenapajafra #inimahsumedang #mudmask #jaframajalaya #jafracianjur #nzsid #joinjafra #instagood #instalilke #instadaily #kulitkering #bibirkering #saum #puasa #ramadhan #royaljelly #lipstik #lipstick #girl #royaljellyluxurylipstick #Lipstickmatte #jafratanjungsari #jafrajatinangor

🌟READY Kurma Muda Hijau🌟

Dapat membantu menyuburkan kandungan, promil, memudahkan melahirkan atau mencegah pendarahan saat melahirkan, untuk memperbanyak ASI, untuk kesehatan mata, penurun tekanan darah, dll.. . .

Kurma hijau ->> laki-laki dan perempuan (program hamil)

Mumer aja.. .
1/2 kg Rp. 165.000
1 kg Rp. 320.000
Belum termasuk ongkir dari Jakarta.. .

Order
BBM: D361CA36
WA/SMS: 08116853541
IG1: @oriza_online_shop (Aneka Rajutan)
IG2: @kurma_dan_zam2 (Kurma & Zam2)
IG3: @fashion_bna (vincci)
Owner: @orizasativa.ssi

#JamMasjidCom
#JamMasjidCom
#JamMasjidCom
#JamMasjidCom
#JamMasjidCom
#Indonesia #Islam #Ramadhan #Makkah #Madinah #Jakarta

Here’s our winner for Temu Kata SUPERQUIZ @mamofmmm , Thankyou for your participation! Bagi Supershoppers yang mau mendapatkan hadiah, yuk tungguin SUPERQUIZ berikutnya dan dapatkan hadiah menarik lainnya hanya di KeSupermarket.com ! #kesupermarket #freshandfinest #superquiz
.
.
repost:
Alhamdulillah rezeki menang kuis Ramadhan dari @kesupermarket udah diambil di Farmers Market Kalibata City tadi,, dapet 1 pouch beras merah organic @puregreenorganic & wadah keramik yang tebel ples super kece 😄😄 terima kasih ya @kesupermarket 🙏🏻🙏🏻😄😄
.
.
#fresh #finest #healthylifestyle #healthyeating #gayahidupsehat #hidupsehat #makansehat #kebiasaansehat #infokesehatan #grocery #groceries #groceryshopping #belanjaonline #onlinegroceries #belanjayuk #belanjaaman #belanjahemat #belanjaindonesia #belanjamudah #belanjabulanan #dailyneeds #ramadhan #likesback #likesbackalways #likesplease #likesforlikes #likesreturn

Bersempena Aidilfitri yang bahagia,, promosi 10% diskaun untuk semua items. .
.

Harga tertera digambar adalah sebelum diskaun 😍
.

RM287 selepas diskaun ❤❤
.
.

Cepat order sekarang ya!! ❤❤❤
.
. > Pure Silver Jewellery
> Whitegold Plated
> Harga berpatutan
> Design cantik ❤❤
> Free Pos Laju
> Free kad ucapan
> Custome made size
> Custome made packaging
.
.

Whatsapp 013 3547912 now .
.
#promosiraya2017 #promosi #promosiraya #aidilfitri #ramadhan #hadiah #engagement
#bertunang #kahwin #silvermalaysia
#silver #cincin #gelang #braceletmalaysia #cincintunang #cincinhantaran #cincin #hantaran

Nah lagi testimoni dari consumer GSA ! tahniah dik 😘 i dah cakap . #gorgeousleemadvanced akan buat uolls HILANG BERKILO KILO BERAT BADAN!! Ribuan testimoni dan feedback dh diberi membuktikan keberkesanan GORGEOUSLEEM ADVANCED!! tunggu apa lagi uolss . JOM KURUS!! RAYA DAH DEKAT WEHHHHHH 🌼NO DIET
🌼NO EXERCISE
🌼NO SIDE EFFECT
🌼NO PANTANG MAKAN !!
Mai order or pm for details
👉0133439890

#gorgeousleemadvanced #hsc #kurusforever #janganmengata #work #workout #fitness #dietatkins #slimmingworld #jomkurus #jomtukarsizeS #gsa #surihatimrpilot #neelofa #sisjual #unikl #uitm #debab #bazaarpaknil #raya #ramadhan #uitm #ukm #utm #kktm #upsi #iium #slimming #diet #viral #0133439890

SYAWAL OPEN HOUSE SALE!!
.
normal price: rm229
HARGA PROMO: RM179!
.
Member Price: RM169!
.
DETAIL MATERIAL
.
Material untuk kurung moden Lady Lisa ialah dari fabrik Royal Premium Matte Satin :)
.
💋 Ketebalan optimum dan lebih jatuh terletak.
💋 Tidak jarang dan tidak melekap pada badan.
💋 Lembut, sedap di pegang dan selesa, tidak panas.
💋 Tidak terlampau nipis atau tebal. Just nice, dan jatuh terletak pada badan.
💋 Mudah di gosok dan tidak mudah renyuk :)
.
016-2039267
016-2039267
016-2039267
.
untuk dapatkan harga offer sekarang! 💞
.
#sayajual #sayajualbajuraya #bajuraya2017 #bajuraya17 #bajuraya #bajukurungmoden #bajuwanita #bajumahal #bajumurah #bajupalingmahal #bajupalingmurah #palingmahal #palingmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurung #bandarbarubangi #hariraya #ramadhan #salamramadhan #syukurselalu

SYAWAL OPEN HOUSE SALE!!
.
normal price: rm229
HARGA PROMO: RM179!
.
Member Price: RM169!
.
DETAIL MATERIAL
.
Material untuk kurung moden Lady Lisa ialah dari fabrik Royal Premium Matte Satin :)
.
💋 Ketebalan optimum dan lebih jatuh terletak.
💋 Tidak jarang dan tidak melekap pada badan.
💋 Lembut, sedap di pegang dan selesa, tidak panas.
💋 Tidak terlampau nipis atau tebal. Just nice, dan jatuh terletak pada badan.
💋 Mudah di gosok dan tidak mudah renyuk :)
.
016-2039267
016-2039267
016-2039267
.
untuk dapatkan harga offer sekarang! 💞
.
#sayajual #sayajualbajuraya #bajuraya2017 #bajuraya17 #bajuraya #bajukurungmoden #bajuwanita #bajumahal #bajumurah #bajupalingmahal #bajupalingmurah #palingmahal #palingmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurung #bandarbarubangi #hariraya #ramadhan #salamramadhan #syukurselalu

SYAWAL OPEN HOUSE SALE!!
.
normal price: rm229
HARGA PROMO: RM179!
.
Member Price: RM169!
.
DETAIL MATERIAL
.
Material untuk kurung moden Lady Lisa ialah dari fabrik Royal Premium Matte Satin :)
.
💋 Ketebalan optimum dan lebih jatuh terletak.
💋 Tidak jarang dan tidak melekap pada badan.
💋 Lembut, sedap di pegang dan selesa, tidak panas.
💋 Tidak terlampau nipis atau tebal. Just nice, dan jatuh terletak pada badan.
💋 Mudah di gosok dan tidak mudah renyuk :)
.
016-2039267
016-2039267
016-2039267
.
untuk dapatkan harga offer sekarang! 💞
.
#sayajual #sayajualbajuraya #bajuraya2017 #bajuraya17 #bajuraya #bajukurungmoden #bajuwanita #bajumahal #bajumurah #bajupalingmahal #bajupalingmurah #palingmahal #palingmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurung #bandarbarubangi #hariraya #ramadhan #salamramadhan #syukurselalu

next